Sobre Galan

Especialitzats en el disseny, desenvolupament i fabricació de maquinària per a la filatura, el retorçat i el bobinat de tot tipus de fibres materias naturals i sintètiques

Des de 1940, hem anat creixent dins i fora de les nostres fronteres gràcies als nostres principis bàsics: Entusiasme, experiència, innovació i tecnologia.

Els nostres equips estan destinats a títols mitjans i gruixuts per a la fabricació de cordes d’ús agrícola, industrial, esportiu (escalada i nàutica), així com xarxes de pesca, gespa artificial, catifes i moquetes, mànegues contra incendi, fils de cosir, geotèxtils, bandes transportadores i moltes altres aplicacions.

PRX375-2-Reunidora-retorcedora-Galan-2
_reunió

Compromís

La satisfacció del client és la nostra principal prioritat.

Treballem per a oferir i desenvolupar solucions a la mida de les seves necessitats.

Tecnologia pròpia

El departament d’ I + D de l’empresa treballa exclusivament per a trobar millores i idees innovadores. Aquesta filosofia, juntament amb una àmplia experiència i know-how, ha donat lloc a una família de retorcedores i bobinadores d’última generació.

Les màquines GALAN es coneixen per la seva fiabilitat i llarga vida útil. Estem a l’avantguarda de les últimes novetats en tendències de la indústria.

Marca registrada

GALAN és una marca registrada exclusiva de la societat Galan Textile Machinery, S.L.

kiss-roll

Qualitat certificada

TÜV CERT certifica que la companyia Galan Textile Machinery, S.L. compleix amb la normativa DIN EN ISO 9001:2015 per al disseny i fabricació de màquines per a filatura, torçat i bobinat.

Tots els nostres productes compleixen amb la Norma Europea CE.

Desplaça cap amunt